آشنایی با روشویی های مدرن
روشویی یکی از وسایل مهم در سرویس بهداشتی و حمام است و از نظر زیبایی و کاربرد اهمیت زیادی دارد. انتخاب یک روشویی مناسب به فضای محل مورد استفاده، دکوراسیون محیط و سلیقه شما بستگی دارد. امروزه روشویی ها در مدل ها و سایزهای مختلف تولید می شوند و هر کدام جذابیت و کارایی مخصوص به خود را دارند. اگر در فکر خرید روشویی هستید، در این مقاله می خواهیم شما را با انواع روشویی های مدرن آشنا کنیم.
محصولات روشویی سرامیکی را در این صفحه مشاهده کنید
روشویی زیرکانتر
این نوع روشویی به روشویی زیرکار نیز معروف است. روشویی زیرکانتر با استفاده از چسب مخصوص به قسمت زیر پیشخوان نصب می گردد، لبه آن از بالا دیده نمی شود و هیچ گونه بیرون زدگی ندارد. به خاطر کارایی آن، از روشویی زیرکانتر بیشتر در مکان های عمومی مانند رستوران ها، هتل ها، سرویس بهداشتی فروشگاه های بزرگ و … استفاده می شود. طراحی این نوع روشویی های مدرن به گونه ای است که فضای بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد. روشویی زیرکانتر می تواند به صورت روشویی کابینتی یا بدون کابینت ساخته شود.
روشویی دیواری
یکی از روشویی های مدرن، روشویی دیواری است که در درجه اول یک انتخاب صنعتی محسوب می شود. با این حال محبوبیت آن در سال های اخیر برای اقامتگاه های خصوصی افزایش یافته است. همانطور که از اسمش مشخص است به صورت مستقیم روی دیوار نصب می گردد و همین مساله باعث می شود که لوله کشی آن در معرض دید باشد و به آن ظاهری صنعتی دهد. روشویی دیواری معمولا به شکل مربع یا مستطیل است، اما مدل های گرد و گوشه ای آن نیز تولید می گردد.
روشویی حوضچه ای
یکی از روشویی های مدرن و محبوب، مدل حوضچه ای است. این روشویی با طراحی خاصی که دارد دکوراسیون حمام یا سرویس بهداشتی را به شکل مدرن نشان می دهد، بدون اینکه هزینه زیادی را به شما تحمیل کند. همانطور که در تصاویر مشخص است، روشویی حوضچه ای روی کانتر نصب می شود. معمولا شکل این روشویی ها گرد است، اما طراحان گزینه های زیبا و منحصر بفرد دیگری نیز از آن ارائه کرده اند. روشویی حوضچه ای معمولا از مس یا شیشه ساخته می شود و نباید بیش از اندازه تحت فشار قرار گیرد. به عنوان مثال کودکی که سعی می کند با دست خود روشویی حوضچه ای را بگیرد، ممکن است موجب آسیب دیدگی آن شود.
این نوع روشویی یکی دیگر از گزینه های منحصر به فرد است و هم به کف و هم به دیوار متصل می گردد. روشویی پایه دار موافقان و مخالفان خاص خود را دارد. موافقان این نظر را دارند که این روشویی مانند روشویی دیواری فضای کمی را اشغال می کند و اگر محیط حمام یا سرویس بهداشتی کوچک باشد، در بزرگ نشان دادن آن بسیار موثر است. همچنین به راحتی تمیز می شود و به دلیل نداشتن کانتر یا پیشخوان، مانع از تجمع شلوغی و بی نظمی روی آن می گردد. اما مخالفان روشویی پایه دار از نداشتن فضای کابینت یا پیشخوان گله دارند و دوست دارند فضایی برای قرار دادن وسایل بهداشتی و آرایشی خود داشته باشند. همچنین بسته به مهارت شما در لوله کشی ممکن است، نصب روشویی پایه دار کمی مشکل باشد.
روشویی کنسولی
این روشویی های مدرن از دو قسمت تشکیل شده اند. قسمت اول حوضچه روشویی است و قسمت دوم پایه کنسول است. حوضچه روشویی به دیوار نصب می شود و از جانب پایه کنسول حمایت می گردد. روشویی کنسولی، کابینت ندارد و لوله کشی در معرض دید قرار می گیرد. طراحی این روشویی به گونه ای می باشد که با محیط حمام و سرویس بهداشتی سازگاری دارد. یکی از ویژگی هایی که در بیشتر روشویی های کنسولی گنجانده شده، میله ای است بین پایه ها که برای آویختن حوله مورد استفاده قرار می گیرد.
روشویی دراپین
این روشویی پرطرفدار از نوع روشویی کابینتی است و گاهی اوقات به آن روشویی لبه دار نیز می گویند. حوضچه روشویی دراپین درون حفره ای که روی کانتر یا پیشخوان ایجاد شده قرار می گیرد و لبه های آن بر روی کانتر و در معرض دید می باشد که وزن روشویی را تحمل می کند. استفاده از روشویی دراپین در حمام های بزرگ یا همان حمام های مستر که به فضای ذخیره سازی زیادی نیاز دارند بسیار عالی است، زیرا هم دارای سطح کانتر مناسب و هم فضای کابینت جادار است. روشویی دراپین شباهت زیادی به روشویی زیر کانتر دارد.
برای مشاهده محصولات روشویی کابینت دار و بررسی قیمت ها می توانید به این لینک مراجعه کنید
روشویی گوشه ای
روشویی گوشه ای برای حمام ها و سرویس های بهداشتی مناسب است که فضای کوچکی دارند. این نوع روشویی معمولا به صورت دیواری است اما نوع کابینتی آن هم ساخته می شود تا فضایی برای قرار دادن وسایل آرایشی و بهداشتی ایجاد گردد. روشویی گوشه ای معمولا به صورت دیواری نصب می شود و لوله کشی زیر آن در معرض دید قرار دارد.
روشویی سنگابی
این نوع روشویی از سبک اروپایی پیروی می کند و اندازه حوضچه آن بزرگتر از روشویی های مدرن دیگر است. یعنی به راحتی می توان دو روشویی سایز معمولی را در کنار هم، جایگزین روشویی سنگابی کرد. این نوع روشویی معمولا به شکل مستطیل تولید می شود و دارای خطوطی مشخص و صاف است. البته مدل های دیگری نیز از روشویی سنگابی طراحی شده است که زیبایی های خاص خود را دارد. خانواده هایی که دارای فرزند خردسال هستند، ممکن است این نوع روشویی کاربرد بیشتری برایشان داشته باشد. با این حال با توجه به اندازه بزرگی که روشویی سنگابی دارد، قیمت آن نیز گران تر است.
در این مقاله انواع روشویی های مدرن را به شما معرفی کردیم. نکته ای که لازم است مد نظر قرار دهید، نحوه صحیح نصب این روشویی هاست. هر مدل روشویی را که انتخاب کردید، باید به گونه ای ایمن و در ارتفاعی مناسب نصب شود تا دسترسی به آن برای تمام افراد حتی معلولین به راحتی صورت پذیرد.
در صورتیکه می خواهید از قیمت ها و انواع دیگر روشویی های مدرن و روشویی های کلاسیک اطلاعات بیشتری کسب کنید اینجا کلیک کنید