به وب سایت پخش تهران خوش آمدید
پیگیری سفارش : [02632816696]
تلفن های مشاوره خرید : [ 09123661236 ]
آخرین بروز رسانی قیمت ها 1403/07/17 سه شنبه
سبد خرید

روشویی یکی از اصلی ترین جزئیات فضای سرویس های بهداشتی است. در گذشته روشویی های زمینی یا ایستاده بیشتر مورد استفاده قرار می گرفته، اما به دلیل پیشرفت در تکنولوژی و دکوراسیون منازل اسباب و اثاث مدرن نیز خواه ناخواه وارد گوشه گوشه ی زندگی ما شده و امروزه علاوه بر روشویی های زمینی که گفته شده انواع مختلف و بسیار زیبا تولید و وارد بازار شده است.

شما برحسب فضایی که در سرویس های بهداشتی دارید می توانید با توجه به سلیقه ی خود کمد یا جعبه هایی را جهت نگهداری لوازم بهداشتی و شوینده هایی که مورد استفاده قرار می گیرد نصب نمایید.

روشویی ها انواع مختلفی دارند، در این مقاله قصد داریم مطالبی پیرامون بهترین روشویی کابینتی، قیمت روشویی و انواع روشویی کابینتی ماننده روشویی کابینتی چوبی ارائه دهیم:

معرفی چند مدل روشویی و کاربرد آن

 

 

امروزه روشویی ها در دو مدل روشویی کابینتی و بدون کابینت تولید و عرضه می شود. منظور از روشویی های بدون کابینت همان روشویی های بدون کابینت ایستاده است که جنس آن از چینی نشکن بوده و در اکثر خانه های دیده می شود.

این نوع روشویی ها نیز از نظر سایز و ابعاد نیز تنوع بالایی دارد.

روشویی کابینتی: این مدل روشویی همان طور که از نامش پیداست روشویی است که زیر آن کابینت نصب می شود. به این نوع روشویی کابینت دار، روشویی یونیت دار نیز می گویند که امروزه در طرح های متعددی تولید می شود.

روشویی کابینتی چون خیلی کاربردی تر نسبت به دیگر روشویی ها دیگر است بیشتر مورد پسند مشتریان واقع شده است.

شما با انتخاب بهترین روشویی کابینتی می توانید به نحو احسن از فضایی که در زیر روشویی بلا استفاده می ماند به بهترین شکل بهره ببرید.

به کمک روشویی کابینتی شما از این فضا جهت استفاده از مواد بهداشتی و شوینده ها می توانید استفاده نمایید.

روشویی کابینتی خود در دو نوع مختلف تولید می شود که از این قرار است:

روشویی دیواری و روشویی پایه دار

روشویی دیواری :  اگر فضای سرویس بهداشتی کوچک باشد توصیه می شود که از نوع روشویی کابینتی دیواری است استفاده گردد. باکس یا کمد این نوع روشویی بالای روشویی نصب می شود و شما از فضای زیر روشویی دیواری جهت گذاشتن سطل زباله و دمپایی می توانید استفاده کنید.

روشویی پایه دار : در جاهایی که فضا به اندازه ی کافی وجود دارد بهترین روشویی کابینتی پایه دار جهت استفاده در این فضاها بسیار مناسب تر خواهد بود.

این نوع روشویی کابینتی از وزن زیادی نسبت به مدل های دیگر برخوردار است و شما نسبت به قراردادن اجسام سنگین روی سینک و سطوح دیگر این نوع روشویی ممنوعیتی نخواهید داشت.

جنس روشویی

به طور معمول سینک روشویی ها اکثر از چینی نشکن است اما در سال های اخیر ما شاهد تولید روشویی هایی از جنس شیشه، سرامیک، چوب و انواع فلزی آن بوده ایم که بهترین روشویی کابینتی چینی و سرامیکی و گاهی اوقات نیز فلزی است.

بهترین روشویی کابینتی بهتر است که بدون شکستگی، ترک و حتی خط و خش باشد و نسبت به مواد شوینده ای که جهت تمیز کردن و برق انداختن این سطوح استفاده می شود مقاومت داشته باشد.

اصولا جنس رویه یا همان سینک و صفحه ی روی کابینت از سنگ های طبیعی چون مرمر، کوارتز، گرانیت و غیره می باشد.

گفتن این نکته حائز اهمیت است که به علت آسیب پذیر بودن سنگ های طبیعی در برابر مواد اسیدی که جهت شستشوی سطوح سرویس های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد دقت لازم را حین تمیز کردن سرویس و روشویی داشته باشید.

 

سایز و ابعاد روشویی کابینتی

در ابتدای مقاله به این موضوع اشاره کردیم که امروزه روشویی ها در ابعاد مختلف تولید می شوند. به شکل استاندارد یک روشویی از نظر ارتفاع 80 سانتی است اما شما می توانید بر حسب قد افراد  خانواده هر سایزی که دوست دارید سفارش داده و تحویل بگیرید.

یک روشویی استاندارد دارای عمق 40 تا 55 سانتی متر بوده و طول مناسب بهترین روشویی کابینتی نزدیک 40 تا 60 سانتی متر است.

در این جا این سوال پیش می آید که چه نوع روشویی برای چه فضایی و چه سبکی مناسب تر خواهد بود؟!

انتخاب بهترین روشویی کابینتی بر حسب سبک کار شده روی یک روشویی از مهم ترین نکاتی است که باید مد نظر قرار گیرد.

برحسب فضای کار شده ی منزلتان شما می توانید از روشویی کابینتی مدرن، کلاسیک و ... استفاده نمایید.

اگر علاقمند به مدرن کردن فضای سرویس بهداشتی هستید بهتر است از روشویی کابینتی که به شکل مدرن طراحی شده اند استفاده نمایید. برای این سبک روشویی کابینتی از سطوح شیشه ای یا سرامیکی ساخته و طراحی شده و یونیت آن نیز از جنس پی وی سی بوده که سطحی صاف و صیقلی دارد.

شکل ظاهری آن نیز می تواند مربع یا مستطیل باشد.

و اگر به دنبال طرح کلاسیک باشید بهترین روشویی کابینتی که می توانید خریداری نمایید یونیت های خواهند بود که رویه ی آن از سنگ های طبیعی ساخته شده و پایه های این نوع روشویی نیز دارای انحنا و کنده کاری خواهد بود.

جهت شیک تر شدن فضای سرویس بهداشتی شما می توانید با استفاده از رنگ های سورمه ای، قرمز پخته، زرد، قهوه ای و طلایی جلوه ای خاص به این فضا ببخشید. در این صورت جنس بهترین روشویی کابینتی شما بهتر است چوبی باشد.

روشویی کابینتی یا یونیت پی وی سی

یکی از بهترین روشویی کابینتی از نظر جنس کابینت یا یونیت ورقه های پی وی سی هستند. اگر قرار باشد شما از کابینت های چوبی در سرویس بهداشتی استفاده کنید بهترین روشویی کابینتی که می توان به شما پیشنهاد داد چوب هایی خواهد بود که بر اساس فناوری تغییرات قابل ملاحظه ای در آن ها صورت گرفته همین کابینت ها و روشویی های ساخته شده از جنس پی وی سی می باشد.

به دلیل رطوبت بالای فضای سرویس های بهداشتی  بهتر است که روشویی کابینتی که سفارش می دهید روشیی ضد آب و مقاوم در برابر رطوبت باشد.

 

بررسی قیمت روشویی کابینتی :

به دلیل تنوع این محصول قیمت روشویی کابینتی نیز بسیار متغیر است. اختلاف قیمت روشویی کابینتی بیش از 50 درصد بالا پایین می شود.

وجود دلال ها نیز بی تأثیر نبوده، قیمت روشویی کابینتی به واسطه ی وجود دلال ها که روشویی کابینتی را ابتدا خریداری و بعد به دست مردم می رسانند بسیار بالا می رود.

همچنین قیمت روشویی کابینتی بر حسب جنس، طرح، سایز و ابعاد تعیین می شود.

بهترین روشویی کابینتی با قیمتی بالاتر اما با داشتن جنس و کیفیت بهتر و گارانتی دار بودن آن می تواند برای ما انتخاب مناسب تری باشد.

قیمت روشویی کابینتی و باکس دار از 640000 تومان شروع و به قیمت های میلیونی می رسد.

 

برای مشاهده قیمت های روشیی پخش تهران اینجا کلیک کنید :   قیمت روشویی کابینتی